Landschapsarchitectuur NLagendaevenementFestival van het Landschap

Festival van het Landschap

13092017

Op 30 september vindt de 2e editie van het Festival van het Landschap plaats. Het is de feestelijke afsluiting van de Landschapstriënnale 2017 en is hét feest voor iedereen binnen de wereld van de tuin- en landschapsarchitectuur en iedereen die met hen samenwerkt. 

Het festival wordt door de NVTL georganiseerd en is erop gericht om de uitwisseling tussen vakgenoten in een ontspannen sfeer tot stand te brengen. Lokaal gebrouwen bier, ambachtelijke hapjes, een kampvuur  en goede muziek van diverse deejays op een prachtige locatie zijn de ingrediënten voor dit feest. Het Festival van het Landschap start om 18.00 uur op landgoed Kleine Vennep in de Haarlemmermeerpolder met een diner parlant en borrel, waarna het feest aanvangt. Het streekmenu wordt verzorgd door ‘Stichting Maatvast’, zij maken eerlijke gerechten met producten uit de Haarlemmermeer.

Tijdens de borrel wordt door Eric Luiten kort teruggeblikt de triënnale, met als afsluiter het streekdiner en feest op het erf van Landgoed Kleine Vennep, hoofdlocatie van de Landschapstriënnale 2017.

Tickets voor het feest en streekdiner via de website van de Landschapstriënnale.

Pecha Kucha

In de middag zijn er  – onder  de titel Next Landscape Architects – pecha kucha voordrachten van jonge ontwerpers, afgewisseld met korte lezingen, discussies, een borrel en een terugblik op de triënnale. Als je hier bij wil zijn, of zelf een pecha kucha voordracht wil geven, meld je dan aan via secretariaat@nvtl.nl.

Programma, tickets en locatie

Datum:  Zaterdag 30 september
14.00 – 18.00 Next Landscape Architects
18.00 – 00.00   Feest + streek
Prijs tickets: € 25,- inclusief eten en drinken (beperkte tijd mogelijk)
Locatie: Landgoed Kleine Vennep, Hoofdweg 1041 Nieuw-Vennep