Landschapsarchitectuur NLagendabijeenkomstJong en ontwerper? Geef een Pecha kucha op de Landschapstriënnale

Jong en ontwerper? Geef een Pecha kucha op de Landschapstriënnale

07072017

Op 30 september, tijdens de laatste dag van de landschapstriënnale geeft de NVTL een podium aan jonge landschapsarchitecten en -ontwerpers. Next landscape wordt gemaakt door de next generation!

Jonge ontwerpers krijgen de gelegenheid om een pecha kucha presentatie (20 slides, 20 seconde per slide) te geven over hun werk, een project of hun visie op de wereld. Er zijn 2 thema’s waarop kan worden ingeschreven: (1) gezond landschap en (2) migratie en identiteit van het landschap. Daarnaast is er een vrije categorie.

De middag duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Ter inleiding van de eerste twee thema’s zal Matthijs Schouten van de WLO een korte lezing verzorgen, en na de pecha kucha’s vindt een plenaire discussie plaats over het onderwerp. Eric Luiten rondt af met een overzicht van de oogst van deze triënnale.

Festival van het Landschap

De middag wordt afgesloten met een borrel, voordat ’s avonds het Festival van het Landschap begint. Ontwerpers die een voordracht geven, krijgen ’s avonds gratis toegang tot het Festival van het Landschap.

Aanmelden

Geïnteresseerde jonge ontwerpers kunnen zich tot uiterlijk 30 augustus opgeven om een voordracht te doen, via secretariaat@nvtl.nl, onder vermelding van het onderwerp.