Landschapsarchitectuur NLnieuwsTU Delft ook dit jaar op Oerol

TU Delft ook dit jaar op Oerol

25052016

De TU Delft Landscape Architecture group is dit jaar weer deelnemer op het Oerol Festival. Een nieuwe groep studenten maakt weer een nieuw ontwerp op het strand van Terschelling. Doel: de Sense of Place op een unieke manier tonen.

Drie weken geleden ging het team op excursie naar Terschelling. Met een groot canvas laken en een fiets verkenden ze het eiland; de verschillende landschappen – moerassen, polder, bossen, duinen en strand – en de ontwerplocatie tijdens het Oerol Festival.

Het team heeft de afgelopen week gewerkt in zes afzonderlijke teams, elk aan een bepaald thema en zoekend naar ideeën die kunnen passen. Op 22 mei, na een week van hard werken, presenteerden de leerlingen hun ideeën aan elkaar en aan een aantal externe gasten, waaronder de organisatie van Oerol en een aantal deelnemers van vorig jaar. De dag was zeer succesvol, ieders enthousiasme voor het project klonk door in elk idee.

Op Facebook kun je het ontwerpproces, de activiteiten en de dag-tot-dag gebeurtenissen op het festival volgen. Meer info: TU Delft Oerol 2016 website.