Landschapsarchitectuur NLagendaevenementLandschapstriënnale Haarlemmermeer 2017

Landschapstriënnale Haarlemmermeer 2017

14042017

Na drie jaar keert de Landschapstriënnale in september 2017 weer terug. Dit keer op de bodem van PARK21, Gemeente Haarlemmermeer. Een bijzonder gebied, proeftuin van nieuwe coalities voor het landschap.

Elke drie jaar wordt de Landschapstriënnale ergens in Nederland georganiseerd. Dit keer in PARK21, Haarlemmermeer. Tijdens de Landschapstriënnale wordt het landschap gevierd. Het bewustzijn van de waarden die erin zijn verankerd, maar ook de betrokkenheid van boeren, burgers, bestuurders, beheerders en professionals worden versterkt. De Landschapstriënnale maakt het gesprek over de kansen, de ontwikkeling, de samenwerking en de oplossingen voor het landschap van de toekomst mogelijk.

Het landschap van de toekomst? Denk en doe mee!

Hoe gaat onze leefomgeving er de komende decennia uitzien? Wat zijn de drijvende krachten achter de veranderingen in het landschap? Wie brengt dit tot stand?

Met allerlei partners wordt op dit moment gewerkt aan een uitgebreid programma vol excursies, tentoonstellingen, expertmeetings, een SummerSchool voor studenten, een Innovatiefestival en een cultureel programma met onder meer theaterfestival ‘Op Stoom’ door Karavaan.

De Landschapstriënnalevindt plaats van 1 tot en met 30 september 2017. Het programma staat binnenkort online. Meer weten? Ga naar: landschapstriennale.com.