Landschapsarchitectuur NLagendaKickstartdag Regio van de Toekomst

Kickstartdag Regio van de Toekomst

28072018

Op 4 juli werd in Barneveld de aftrap gegeven voor de matchmaking voor het project Regio van de Toekomst. Op 13 september krijgt deze dag een vervolg met de Kickstartdag. De dag staat open voor iedereen die in het project is geïnteresseerd. 

Op 4 juli-dag werd in ’De Hoefslag’ te Barneveld de aftrap gegeven voor de matchmaking van teamcaptains, teamleden en regio’s voor het project Regio van de Toekomst. Iedereen die zich had ingeschreven was uitgenodigd om aan de matchmaking deel te nemen. De BNSP, NVTL, het ministerie van BZK en de vier regio’s – Arnhem, Den Haag-Rotterdam, Waddenkust en Flevoland- met hun opgaven, maakten nader kennis met de aanwezigen. Hiermee werd het startsein gegeven aan het ontwerpend onderzoek dat in de loop van de aankomende maanden gaat plaatsvinden. Lees het verslag van de dag op de NVTL-website.

Vervolgstap is dat de captains en regio’s concrete vervolgafspraken maken, de teams definitief samenstellen en in september daadwerkelijk met het ontwerpend onderzoek starten.

Hiertoe wordt op 13 september de Kickstartdag georganiseerd. Deze dag staat open voor iedereen die in het project is geïnteresseerd. Regio’s, teamcaptains en teams presenteren zich dan en gaan in op de opgaven die tegen die tijd definitief zijn geformuleerd. Vragen vanuit de aanwezigen en kennisdeling vanuit de organisatie en de betrokken regio’s en teams staan hierbij voorop.

Nadere informatie over het programma en locatie van 13 september volgt zo spoedig mogelijk.