Landschapsarchitectuur NLagendabijeenkomstEindpresentaties | Regio van de Toekomst

Eindpresentaties | Regio van de Toekomst

10032019

Op 22 maart presenteren de acht teams van Regio van de Toekomst hun finale regionale ontwerpverkenningen: Regio Zuid-Holland, Regio Waddenkust Eemsdelta, Regio Arnhem, Nijmegen, Foodvalley en Flevoland. Iedereen is van harte welkom om mee te praten.

BNSP en NVTL hebben samen de handschoen opgepakt om ontwerpkracht te organiseren in het project Regio van de Toekomst. Ze vragen iedereen op om actief met elkaar in gesprek te gaan over de toekomst van Nederland. De regionale ontwerp verkenningen dienen als inspiratie.

Op 22 maart presenteren de teams van Regio van de Toekomst hun visies voor de grote opgaven die de NOVI agendeert: duurzame economie, bereikbare woon- en werkomgeving, toekomstbestendig landelijk gebied en klimaatneutrale samenleving. Het gesprek wordt georganiseerd aan tafels. Elke tafel richt zich op een opgave en adresseert hun Oproep aan Overheid, Markt en Maatschappij. Hoe ziet de kaart van Nederland er uit als we allemaal onze bijdrage leveren?

De bijeenkomst vindt plaats in de Lourdeskerk te Scheveningen en vindt plaats vanaf 13:00 tot circa 17:00. Iedereen is van harte uitgenodigd deel te nemen. Graag aanmelden via de NVTL.