Landschapsarchitectuur NLagendalezing1·Lectures Academie van Bouwkunst

1·Lectures Academie van Bouwkunst

10092015

Op donderdag 10 september start een nieuw seizoen 1·Lectures. Arcam en de Academie van Bouwkunst organiseren tweewekelijks een prikkelende architectuurlezing. Ontwerpers van naam uit binnen- en buitenland spreken zich uit over actuele onderwerpen uit architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp.

Nieuw bij de 1·Lectures zijn terugkerende themaseries. In de maanden september tot en met december vindt o.a. een samenhangende reeks avonden plaats over ruimtelijk erfgoed uit de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw en de opgave om dit geschikt te maken voor hedendaags gebruik. Sprekers zijn Noël van Dooren, GROUP A  en Anne Lacaton (Lacaton & Vassal).

Bekijk hier de lezingen-agenda.

Kaartverkoop

Kaarten à € 5 zijn in de voorverkoop online verkrijgbaar op de website van Arcam. Daarnaast zijn ze te koop aan de deur, vanaf 19.30 uur op de avond van de lezing (indien voorradig). Academiestudenten hebben vrij toegang op vertoon van collegekaart. De voertaal is Engels. Tenzij anders vermeld, vinden de lezingen plaats in de Academie van Bouwkunst Amsterdam, Waterlooplein 213 te Amsterdam. Steeds op donderdagavonden, aanvang 20.00 uur.