Landschapsarchitectuur NLagendabijeenkomstSAVE THE DATE – 7 oktober: Symposium ‘Hoe leer je ontwerpen?’

SAVE THE DATE – 7 oktober: Symposium ‘Hoe leer je ontwerpen?’

17062015

Hoe zijn de designstudio’s binnen de landschapsarchitectuuropleidingen opgezet? Waarom zo? En werkt het? Wat kunnen we leren van andere ontwerp disciplines? Op woensdagmiddag 7 oktober 2015 organiseert de DSL in Den Bosch het symposium ‘Hoe leer je ontwerpen?’ over ontwerp didactiek binnen het landschapsarchitectuuronderwijs.

Het symposium vindt plaats bij de HAS Hogeschool in Den Bosch. De Nederlandse opleidingen landschapsarchitectuur en design (Wageningen Universiteit, TU Delft, Academie van Bouwkunst Amsterdam, Van Hall Larenstein Velp en HAS Den Bosch) zullen hun best practices pitchen en er is een spreker van buiten de landschapsarchitectuur die voor inspiratie zorgt. In het programma is veel ruimte voor gesprek & uitwisseling. Het leren en inspireren van elkaar staat centraal. Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

Onderwijsmedewerkers, docenten, studenten: iedereen die geinteresseerd is in het landschapsarchitectuur onderwijs en de toekomst ervan is van harte welkom!

  • Locatie: HAS Den Bosch, Onderwijsboulevard 221, 5223 DE ‘s-Hertogenbosch
  • Tijd: 13.00- 17.00 uur, borrel na afloop.
  • Toegang en aanmelden: aan deelname zijn geen kosten verbonden, aanmelden via email@d-s-l.info.
  • Meer informatie: danielle.niederer@d-s-l.info