Landschapsarchitectuur NLagendaexpositieOpening | Expositie TU Delft afstudeerwerk 2018

Opening | Expositie TU Delft afstudeerwerk 2018

08062018

Op 10 juli opent in BK EXPO de expositie met de afstudeerwerk van de TU Delft lichting 2018. Alle projecten van de afstudeerders zijn gelinkt aan het thema ‘FLOWSCAPES’ waarbij de relatie tussen infrastructuur en landschap is onderzocht.

Binnen het ‘FLOWSCAPES’ laboratorium werkten studenten aan ‘infrastructuur als landschap’ en ‘landschap als infrastructuur’ in een geconcentreerde academische omgeving. Het thema richt zich zowel op: extreem grote en zeer kleine interventies die met elkaar in verband moeten staan ​​en deel moeten uitmaken van belangrijke actuele ontwikkelingen in de wereld.

Het Flowscapes-thema betekent voor het Landschapsarchitectuuronderwijs in Delft werken op het snijvlak tussen stedenbouw, architectuur, civiele techniek, milieu en ruimtelijke planning. 26 masterstudenten die in 2018 afstuderen, tonen hun afstudeerwerk op deze tentoonstelling.

  • Opening: 10 juli 15.00 uur
  • Expo: 10 – 13 juli 2018
  • Locatie: BK EXPO (achter de espressobar), Faculteit Bouwkunde, TU Delft Julianalaan 134, Delft

U bent van harte welkom om de opening bij te wonen.  RSVP vóór 1.07.2018: abhinayag@gmail.com. Voor vragen kunt u contact opnemen met: i.bobbink@tudeflt.nl.