Landschapsarchitectuur NLagendaevenementFestival van het landschap

Festival van het landschap

18082014

Op 12 september vindt het Festival van het Landschap plaats op landgoed Doornik in Bemmel. Het Festival wordt in het kader van de Landschapstriënnale 2014 georganiseerd en is hét feest voor iedereen binnen de wereld van de tuin- en landschapsarchitectuur en iedereen die met hen samenwerkt.

Het festival is er op gericht om de uitwisseling tussen vakgenoten in een ontspannen sfeer tot stand te brengen. Lokaal gebrouwen bier, ambachtelijke hapjes, een kampvuur en goede muziek van diverse deejays op een prachtige locatie zijn de ingrediënten voor dit feest! Het Festival van het Landschap start om 18.30 uur op landgoed Doornik in Bemmel met een diner parlant en borrel, waarna het feest aanvangt. Het verrassingsmenu wordt verzorgd door ‘BBQ-Brandtweer’ uit Lent, zij maken eerlijke gerechten uit de streek geserveerd op een unieke manier vanuit de brandweerwagen.  Wie wil overnachten kan een tentje opzetten of een tent huren bij ‘in het Wijland’, reserveer wel een plekje via www.inhetwijland.nl.  Kijk voor meer informatie op de site van de landschapstriennale.

Bijhouwerlezing

Het Festival is een unieke gelegenheid om met (oud) studievrienden, collega’s of vrienden af te spreken. Voor slechts 20 Euro ben je voor de hele avond voorzien van eten, drinken, ambachtelijke hapjes, kampvuur en goede muziek! Voorafgaand aan het festival kun je de Bijhouwerlezing bewonen op de Landschapstriënnale op locatie De Bredelaar, op ca. 10 minuten afstand.

Tickets

Reserveer je tickets via de NVTL op secretariaat@nvtl.nl of door het bedrag van optie 1 of 2 over te maken op NL78 INGB 0003 2838 12 t.n.v. NVTL. Graag in de referentie vermelden: <naam> optie 1 , 2 of 3.

Ticket 1: Festival van het Landschap + Diner Parlant

Toegang tot het festivalterrein voorzien van gratis consumpties, diverse hapjes, snacks en verrassingsdiner verzorgd door ‘BBQ-Brandtweer’. Aanvang: 18.30 uur. Kosten: €20,-.

Ticket 2: Borrel + Diner Parlant

Borrel en verrassingsdiner verzorgd door ‘BBQ-Brandtweer’. Ideaal voor de bezoekers van de Bijhouwerlezing die nog een hapje willen eten en na willen praten. Aanvang: 18.30 uur. Kosten: €15,- inclusief twee consumpties.

Ticket 3: Festival van het Landschap

Toegang tot het festival, waar je wordt voorzien van gratis consumpties en ambachtelijke hapjes, kampvuur en goede muziek. Aanvang: 20.00 uur. Kosten: €12,50 inclusief dranken de hele avond.

Plaats en tijd

  • Datum: vrijdag 12 september, 18.30 – 00.00 uur
  • Locatie: Doornik 1 (achterhuis), 6681 KG Bemmel.

Wil je meer informatie of u direct aanmelden stuur dan een email naar: secretariaat@nvtl.nl. U ontvangt daarna een persoonlijke bevestiging.