Landschapsarchitectuur NLagendaevenementFestival ‘Het volgende landschap’: projecten gevraagd

Festival ‘Het volgende landschap’: projecten gevraagd

05062017

De Landschapstriënnale 2017 roept ondernemers op om projecten in te sturen die het landschap van de toekomst helpen vormgeven. Geselecteerde projecten krijgen de gelegenheid zich tijdens het Festival ‘Het Volgende Landschap’ op 3 en 4 september 2017 te presenteren voor potentiële investeerders.

Ben jij een ondernemer en heb jij een project dat het gebruik of de kwaliteit van het landschap op een ander level kan brengen en nieuwe perspectieven creëert? Stuur hem dan nu in voor het Festival ‘Het Volgende Landschap’ op 3 en 4 september tijdens de Landschapstriënnale 2017.

Win een plek in de Dragons’ Den

Geselecteerde inzenders krijgen tijdens het festival de gelegenheid hun project of idee te laten zien en toe te lichten aan een publiek van belangstellenden en professionals. In een ‘Dragons’ Den’ kan de inzender zijn verhaal neerzetten voor een jury met partijen die, bij selectie, ook in het project willen investeren.

De jury

In de jury zitten een belegger, een ontwikkelaar en een internationaal concern, met een accent op landschapsontwikkeling, circulaire economie en ‘smart landscapes’. Die partijen bieden elk aan hun favorieten een programma aan om je verder te helpen je project of idee te ontwikkelen en een plek in de markt te vinden.

Voorwaarden voor indienen

Het format voor indiening is vrij. Plannen en projecten kunnen tot 29 juni 2017 worden ingediend via info@landschapstriennale.com. Het curatorenteam van de Landschapstriënnale selecteert welke voorstellen zich tijdens het festival ‘The Next Landscape’ mogen presenteren. De 1e selectie wordt 14 juli 2017 bekendgemaakt en met de inzenders gecommuniceerd. Deze projecten nemen deel aan het festival. De 2e selectie vindt plaats tijdens het festival tijdens de Dragons Den.

Contact

Heb je vragen? Stuur een mail naar info@landschapstriennale.com of bel met Rob van Aerschot, coördinator Landschapstriënnale 2017, 06 – 53 81 95 01.

Aanmelden kan t/m 29 juni 2017.