Landschapsarchitectuur NLagendaevenementAanmelden cursussen Academie van Bouwkunst

Aanmelden cursussen Academie van Bouwkunst

02122015

De Academie van Bouwkunst biedt elk halfjaar twee cursussen aan voor studenten, afstudeerders en professionals die een Master Architectuur, Stedenbouw of Landschapsarchitectuur willen volgen, maar in hun vooropleiding belangrijke vakkennis of ontwerpvaardigheden missen. De cursussen starten in februari 2016. De sluitingsdatum voor aanmelden is verlengd tot 15 december. 

De cursus Stedenbouw en Landschapsarchitectuur is bedoeld voor studenten van kunstacademies (met uitzondering van de HKU Urban Design), van opleidingen die niet zijn aangesloten bij Kiesopmaat en voor professionals die een masteropleiding Stedenbouw of Landschapsarchitectuur willen volgen, maar belangrijke vakkennis of ontwerpvaardigheden missen.

Cursusdata

De cursussen worden tweemaal per jaar aangeboden: van februari tot juli 2016 en van september tot januari 2017. De cursussen hebben twee vaste lesavonden per week, daarnaast zijn er activiteiten op vrijdag en incidenteel ook op woensdag. Elke cursus start met een driedaagse ontwerpworkshop. De voertaal is Nederlands en Engels.

Ingangseisen en kosten

Toelating en beoordeling van geschiktheid voor de cursus Bouwtechniek of Stedenbouw en Landschapsarchitectuur gebeurt op basis van je portfolio en een motivatiebrief. Klik hier voor meer informatie over de ingangseisen en kosten. Aanmelden voor de cursus kan tot 15 december 2015 via een online aanmeldingsformulier.