Landschapsarchitectuur NLnieuwsvacatureHogeschool Van Hall Larenstein zoekt Docent Ontwerp voor de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting

Hogeschool Van Hall Larenstein zoekt Docent Ontwerp voor de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting

Hogeschool Van Hall Larenstein
Wij zijn Van Hall Larenstein, dé duurzaamste hogeschool van Nederland. Studenten kiezen bewust voor onze hogeschool vanwege de unieke opleidingen en het unieke onderwijsaanbod in een groene, internationale en multiculturele omgeving. En daar hebben wij jou voor nodig!

Heb jij een groot enthousiasme voor het ontwerpvak en het vakgebied van de tuin- en landschapsarchitectuur in brede zin? Dit is je kans om bij de meest duurzame hogeschool van Nederland te komen werken!

De opleiding
De opleiding Tuin- en Landschapsinrichting (T&L) leidt studenten op tot ondernemende en creatieve  deskundigen op het gebied van ontwerp, realisatie en beheer van een duurzame leef-, woon- en werkomgeving in zowel stedelijk als landelijk gebied. De opleiding leidt zowel studenten op voor het associate degree diploma als voor het bachelorniveau, zowel voltijd- als deeltijd. Het onderwijsteam bestaat uit ca. 38 vakbekwame en gedreven professionals die studentgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan.

Jij bent de ideale kandidaat!
Je hebt affiniteit en ervaring met ontwerpen die passen bij actuele en brede maatschappelijke vraagstukken (waterproblematiek, klimaatverandering, verduurzaming van landbouw en steden, voeding van steden, energietransitie, biodiversiteit, et cetera). Je bent al minimaal 3 jaar werkzaam in het vakgebied van ontwerp en vormgeving, op uiteenlopende schaalniveaus en in zowel landschappelijke als stedelijke gebieden en hebt kennis en ervaring met diverse ontwerpmethodieken.

Verder heb je affiniteit of ervaring met praktijkgericht en/of wetenschappelijk onderzoek binnen het vakgebied en heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt een relevante opleiding op academisch niveau. Heb je al een didactische aantekening en de Basis Kwalificatie Examinering (BKE)? Fantastisch! Heb je deze nog niet? Dan kan je deze halen na je start via de HVHL-academy.

De functie
Voor onze expertisegroep Ontwerp en landschap zoeken we een enthousiaste, inspirerende en vakbekwame ontwerper/vormgever, die samen met het opleidingsteam van gedreven en betrokken collega’s, mede vorm en inhoud geeft aan het (ontwerp)onderwijs en aan de koers en ontwikkeling van de opleiding.

Concrete taken zullen zijn:

  • Verzorgen en coördineren van onderwijs (voorbereiding, uitvoering en toetsing) op het gebied van vormgeving en ontwerp;
  • Bijdragen aan de vernieuwing van het curriculum;
  • Participeren in en bijdragen aan (praktijkgericht) onderzoek binnen het lectoraat van de opleiding.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
Naast een jaarcontract bieden wij een marktconform salaris van minimaal € 3.881,09 en maximaal € 5.332,48 bruto per maand (schaal 11 van de CAO-HBO per 1 juni 2022) bij een fulltime werkweek. Het gaat hier om een fulltime positie voor 32 tot 40 uur per week met uitzicht op vast dienstverband. In overleg is parttime werken ook bespreekbaar.

Daarnaast kennen wij vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering en hebben wij een pensioenfonds. Conform CAO bieden wij jou 53 vakantiedagen per jaar bij een volledige werkweek. Om te zorgen dat jij duurzaam inzetbaar blijft en jezelf blijft uitdagen kennen wij ook uitgebreide scholings- en trainingsmogelijkheden.  Vanzelfsprekend faciliteren wij de middelen zodat jij je werk goed kan uitvoeren zoals een laptop en een smartphone.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk onze website www.hvhl.nl om een indruk te krijgen van Van Hall Larenstein. Heb je vragen? Neem dan contact op met Wim Simons, opleidingsmanager, op nummer 026-3695537 (voor algemene informatie over de functie en de opleiding).

Voor vakinhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Adrian Noortman, coördinator Strategisch Ontwerp, op nummer 06-13784603 of stel je vraag via email adrian.noortman@hvhl.nl.

Sollicitatieprocedure
We hebben de sollicitatieprocedure alvast voorbereid, zodat jij hier ook rekening me kan houden in je agenda. Je kunt tot 22 mei op deze vacature reageren via de sollicitatiebutton. Je ontvangt na het sluiten van de procedure zo spoedig mogelijk een reactie op jouw sollicitatie.

Een proefles geven kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.