Landschapsarchitectuur NLnieuwsvacaturea2o zoekt landschapsarchitect / stedenbouwkundig ontwerper

a2o zoekt landschapsarchitect / stedenbouwkundig ontwerper

a2o zoekt zelfstandig medewerker

a2o is een atelier dat actief is op het raakvlak tussen architectuur, stedenbouwkundig ontwerp, ruimtelijke planning en onderzoek. Ons specialisme is ruimtelijk ontwerp, steeds benaderd vanuit een onderzoekende houding. De bijdrage tot het stedelijk landschap is hierbij het uitgangspunt, los van geïsoleerde leidmotieven of op zich staande architecturale ambities en technische concepten. We werken voortdurend in een open dialoog met alle betrokken actoren en gebruikers om tot kwalitatieve en stedelijke oplossingen te komen.

JIJ
Je bent landschapsarchitect of stedenbouwkundig en beschikt over een sterke interesse in publieke ruimte en landschap. Je werkt aan diverse projecten zowel in de publieke als de private sector. Je bedenkt concepten en werkt steeds vanaf de eerste fase mee aan uitdagende projecten van verschillende schalen. Je bent enthousiast en zelfstandig, creatief en grafisch sterk maar ook kritisch en ambitieus. Je kan overweg met Adobe Suite, Archi-CAD en/of BIM. Ervaring is een meerwaarde maar geen must.

WIJ
a2o werkt met een interdisciplinair team van meer dan 45 architecten, stedenbouwkundigen en tekenaars met kantoren in Brussel en Hasselt. Wij bieden jou een inspirerende werkplek met ambitieuze collega’s in ons kantoor te Hasselt of Brussel. Engagement, vakmanschap en verbeelding staan steeds centraal. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontplooien en je talenten verder te ontwikkelen.

KANDIDAAT?
Stuur je gemotiveerd cv en portfolio met duidelijke vermelding ‘vacature landschapsarchitect / stedenbouwkundig ontwerper’ naar Ingrid Mees.

ingrid.mees@a2o.be
www.a2o.be